Odklad daňového přiznání

Nestihnete do řádného termínu podat daňové přiznání k dani z příjmů? Nabízíme Vám odklad daňového přiznání právnických a fyzických osob k dani z příjmů v naší účetní a daňové kanceláři Bolatice.

Ať již si zpracováváte účetnictví či daňovou evidenci sami, nebo využíváte služeb externí účetní kanceláře můžete využít odkladu podání přiznání k dani z příjmů.

Odkladem získáte čas!

Řádný termín pro podání přiznání k dani z příjmů a uhrazení daně je do 31.3. následujícího roku (pokud tento termín vyjde na víkend, následující pracovní den).

Přiznání s daňovým poradcem, který Vám zajistí odklad, můžete podat do 30.6. následujícího roku. Stejně tak uhradit daně a u fyzických osob také doplatit sociální pojistné a zdravotní pojistné.

V případě Vašeho zájmu pro odklad daňového přiznání právnických a fyzických osob nás neváhejte kontaktovat telefonicky: +420595172804, nebo emailem: ucetni@a-ucto.cz.

Odklad daňového přiznáníPřipravíme Vám plnou moc pro finanční úřad, (OSSZ, zdravotní pojišťovnu), kterou po Vašem podpisu a podpisu daňového poradce doručíme na finanční úřad.

Plná moc musí být doručena na finanční úřad nejpozději v poslední řádný termín pro podání daňového přiznání (31.3., pokud tento termín vyjde na víkend, následující pracovní den). Než tuto plnou moc podáme na příslušný finanční úřad projednáme konkrétní postup při zpracování daňového přiznání, popř. jeho podání v prodlouženém termínu. Rovněž dle konkrétního rozsahu sjednaných služeb nabídneme cenu za odklad daňového přiznání. Platba za službu je možná bankovním převodem nebo v hotovosti, dle časového prostoru a Vašich možností.

Doporučuji předem zavolat, a sjednat si schůzku pro zpracování plné moci. Odklad daňového přiznání Vám přinese 3 měsíce času navíc až do konce měsíce června pro zpracování a podání daňového přiznání právnických či fyzických osob. Odklad daně tedy musí být podán do konce měsíce března.

Pokud potřebujete čas pro zaplacení daní a pojistného využijte odkladu daní.

Publikováno: 2. 1. 2019